Tukijat

Terveiset vaalipäälliköltä

Tuomas Rauhala, Eetu Lehtola
Tuomas Rauhala toimii Eetun vaalipäällikkönä.

Olen Tuomas Rauhala, Eetun pitkäaikainen ystävä, ja halusin lähteä auttamaan päteväksi tietämäni miehen tärkeällä matkalla. Olen työssäni toimittajana ja erilaisissa viestinnän tehtävissä seurannut aktiivisesti politiikkaa, ja tiedän Eetulta löytyvän sellaista kokemusta, sivistystä ja vipuvoimaakin, jota tässä ajassa tarvitaan tulevaisuuden rakentamiseksi.

Perheen vahvasta poliittisesta taustasta huolimatta oli kieltämättä pieni yllätys, kun Eetu otti aktiivisen roolin paikallisessa politiikassa ja nousi Seinäjoen Demareiden johtoon. Mutta iloinen yllätys se oli: hän tarttuu välittömästi toimeen, saa paljon aikaan ja puuttuu esimerkiksi epäoikeudenmukaisuuteen kunnioitusta herättävästi. Näen että Eetulla on yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa hyvä ja pitkä tulevaisuus, josta on hyötyä Etelä-Pohjanmaalle. On ollut hienoa huomata, miten hyvin erilaiset ihmiset ympäri maakuntaa ova lupautuneet tukemaan Eetua.”

Muun muassa he tukevat Eetun valintaa kansanedustajaksi

Jukka-Pekka Vainionpää, Seinäjoki

jp_vainionpää

Superpesiksen yhden ottelun lyöntiennätys, kolmesti Superpesiksen lyöntikuningas, seitsemän Itä-Länsi-ottelua, edelleen jatkuva huikea ura… Seinäjoen JymyJussien lyöjäjokeri J-P Vainionpää on mukana Eetun tukijoukoissa.

Eetu ja J-P kohtasivat alun perin vastapuolilla vuonna 2003, jolloin Eetu valmensi Seinäjoen Maila-Jussien D-poikia ja tuolloin D-juniori-ikäinen J-P pelasi kasvattajaseurassaan Vaasan Mailassa. Vuonna 2006 Eetu siirtyi Vaasan Mailan C-poikien valmennusjohtoon, ja joukkueen kesä huipentui SM-pronssiin.

”Tiedän, että Eetulla on osaamista ja tahtoa työskennellä tämän maan tulevaisuuden eteen. Hyvän ehdokkaan taakse on helppo lähteä, Jukkis toteaa. ”

**

Jari Hankkio, Henri Urmas ja Tommi Hakala, Seinäjoki

hankkio

SPV:n pelaajat Jari Hankkio, Henri Urmas ja Tommi Hakala tukevat myös Eetun valintaa kansanedustajaksi.

”Hyvää äijää on helppo lähtee tukemaan, toteavat peliveljet yhteisestä suusta”

Tällä kaudella Jari Hankkio on paukuttanut 41 maalia ja johtaa salibandyliigan maalipörssiä. Tommi Hakala pelaa elämänsä kautta ja on joukkueen sisäisessä pistepörssissä viidentenä. Henri Urmaksella on jo kausi nro 7 SPV:n puolustuksessa.

**

Markku Koskela, Ilmajoki

markku_koskela

Markku Koskela, vahva vaikuttaja ja urheilumies Ilmajoelta, on liittynyt Eetun tukiryhmään.

SDP:n kunnanvaltuutettu sekä kunnanvaltuuston 1. varapuheenjohtaja Markku Koskela lähtee tukemaan Eetun valintaa kansanedustajaksi.

”Olen jo pitkään seurannut Eetun kirjoituksia paikallislehdissä ja olen hyvin vakuuttunut niistä. Eetulla on tietoa ja viisautta ajaa eduskunnassa juuri niitä asioita, joita haluan olla tukemassa. Eetu tuo myös nuorta energistä voimaa eduskuntaan, jota yhteiskuntamme tarvitsee.”

**

Tarja Salonranta, Kurikka

tarja_salonranta

Tarja Salonranta, jonka elämä ja sukujuuret ovat Jalasjärvellä on liittynyt Eetun tukiryhmään.

SDP:n ja Jalasjärven pitkäaikainen kuntavaikuttaja Tarja Salonranta lähtee mukaan tukemaan Eetun valintaa kansanedustajaksi.

”Tulevaisuuslinja, jossa kaikki pidetään mukana tasa-arvoisesti, reilusti sekä oikeudenmukaisesti on tärkeää. Jokaisesta pidetään huolta, ikään, elämäntilanteeseen tai tulotasoon katsomatta. Meillä Eetun kanssa on sama suunta, suunta jossa huomenna on paremmin kuin tänään.”

**

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close